03/12/2018 - 17:11

Δύο χρυσά μετάλλια για τον Στέφανο Δημητριάδη

Με δύο πρωτιές έφυγε από την Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση «26α Αλεξάνδρεια» αυτό το σαββατοκύριακο ο Στέφανος Δημητριάδης ο οποίος συνεχίζει να προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κατέκτησε την 1η θέση στα 100 μέτρα πεταλούδας με χρόνο 53.84, αλλά και στα 200 μέτρα πεταλούδας, όπου ανέβηκε και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με χρόνο 2:00.64.
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις του στους δύο αγώνες, τονίζοντας ωστόσο ότι ακόμα βρίσκεται στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν: «Έχω να δουλέψω πολύ ακόμα για να λάβω μέρος τους προγραμματισμένους αγώνες του Μαρτίου, όπου εκεί θα αγωνιστώ για να πάρω το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Δημητριάδης κατέκτησε ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού στην Ταραγόνα της Ισπανίας, ενώ μετέχει και στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στον Δρόμο για το Τόκιο 2020» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα ο Γκολομέεβ