05/03/2019 - 16:35

Συγχαρητήρια Βασιλειάδη για τις ελληνικές επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Τα θερμά συγχαρητήριά τους στους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες για τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη εξέφρασαν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης όσο και οι εισηγητές των κομμάτων με αφορμή τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
«Και επίσημα από το βήμα της Βουλής [θέλω] να συγχαρώ συνολικά τους Έλληνες πρωταθλητές στον κλειστό στίβο για την πολύ μεγάλη χαρά που μας έδωσαν με τη σπουδαία εμφάνισή τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:
«Αυτό δείχνει ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά και ότι μετά από μια δύσκολη, κοπιώδη και μακρά περίοδο οικονομικής στενότητας από την οποία βγαίνουμε, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Συνολικά οι Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές είχαν μεγάλες εμφανίσεις και είναι πολύ σημαντικές γιατί βγήκαν μέσα από δύσκολες συνθήκες με την πολιτεία απούσα. Εμείς προσπαθήσαμε να διορθώσουμε την υποχρηματοδότηση καταβάλλοντας τουλάχιστον αυτά που είχε προβλέψει η Πολιτεία αλλά και αυξάνοντας τη χρηματοδότηση χρόνο με το χρόνο για αυτά τα παιδιά».
Για δύο Ελλάδες, αυτής της προσπάθειας και της επιμονής που αποτυπώνεται με τα μετάλλια στο στίβο και της άλλης του χουλιγκανισμού, με τα επεισόδια στο πόλο γυναικών, έκανε λόγο η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήριά της στους Έλληνες πρωταθλητές του κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.
«Να συγχαρώ τους Έλληνες αθλητές μας με τις σπουδαίες επιτυχίες στο κλειστό στίβο που μας έδειξαν το ελπιδοφόρο πρόσωπο του αθλητισμού και όχι το αποκρουστικό πρόσωπο της βίας», σημείωσε από την πλευρά της η εισηγήτρια της ΝΔ Άννα Καραμανλή.
Τα θερμά συγχαρητήριά τους στους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες κλειστού στίβου εξέφρασαν επίσης ο ειδικός αγορητής της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς.