05/05/2017 - 02:42

Η Κυριακοπούλου διέκοψε τη συνεργασία της με τον Μανώλη Καραγιάννη

Τη διακοπή της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Μανώλη Καραγιάννη, γνωστοποίησε, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η άλτρια του επί κοντώ, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, βρισκόταν υπό τις οδηγίες του Μανώλη Καραγιάννη από το ξεκίνημά της στο στίβο.
 
«Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Μετά τα 15 χρόνια και μια κοινή αθλητική πορεία, επέλεξα να διακόψω την προπονητική μου συνεργασία με τον Μανώλη Καραγιάννη. Είμαι ευγνώμων στον Μανώλη και τον ευχαριστώ για όλα! Ο Μανώλης μου έμαθε το επί κοντώ και μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα! Καταρρίψαμε συνολικά 16 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ (ανοιχτό και κλειστό στίβο) και πετύχαμε σημαντικές διακρίσεις με πιο μεγάλη το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου και την κατάκτηση του Diamond League. Η διαδρομή μου ως αθλήτρια συνεχίζεται» έγραψε η Κυριακοπούλου.
 
Η αθλήτρια σκοπεύει να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, μετά τη γέννηση του παιδιού της. Επιθυμία της είναι να κάνει υψηλό αθλητισμό έως το 2021.