15/10/2018 - 14:11

Το... ολόγραμμα της Έιμι Γουάινχαουζ ξεκινά περιοδεία!

Περιοδεία θα ξεκινήσει... το ολόγραμμα της τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε σε ηλικία 27 ετών από κατάχρηση ουσιών.

Οι συναυλίες διοργανώνονται από τον πατέρα της Γουάινχαουζ και πρόκειται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2019.

Αν και αρχικά πολλοί μίλησαν για ασέβεια στη μνήμη της τραγουδίστριας, ο πατέρας της Μιτς έσπευσε να διευκρινίσει πως όλα τα έσοδα από τις συναυλίες θα διατεθούν στο ίδρυμα που φέρει το όνομά της, Amy Winehouse Foundation.

Το ίδρυμα λειτουργεί «για την πρόληψη των επιπτώσεων της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ στους νέους με δράσεις υποστήριξης, ενημέρωσης και ενθάρρυνσης ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους», τόνισε ο Μιτς Γουάινχαουζ.

«Είναι ένα όνειρο για εμάς. Το να τη δούμε ξανά, είναι κάτι το ιδιαίτερο που πραγματικά δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και αυτό σημαίνει ότι η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτό τον πρωτοποριακό και επαναστατικό τρόπο», ανέφερε.

Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας θα προβάλλεται στη σκηνή, μπροστά στο συγκρότημα των μουσικών και όσον αφορά τη setlist θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Η κληρονομιά της δεν σχετίζεται πια μόνο με τη μουσική. Η κληρονομιά της είναι κάτι διαφορετικό. Συνδέεται με τη βοήθεια προς τους νέους ανθρώπους», δήλωσε στο Reuters ο Μιτς Γουάινχαουζ.