09/11/2018 - 22:20

Μπουνιές και βρισιές στο «Nomads»! Σε έξαλλη κατάσταση οι παίκτες (Vid)

Η εμφάνιση της ομάδας των Εισβολέων στο Nomads αντιμετωπίστηκε με χαμόγελα και αστεία στην αρχή, παλιοί φίλοι ξανασυναντήθηκαν σε αντίπαλες ομάδες, οι Επίλεκτοι όμως σύντομα θα καταλάβαιναν ότι οι αντίπαλοί τους μπήκαν επιθετικά με σκοπό να τα κατακτήσουν όλα.

Πάρα πολύ σύντομα μάλιστα αφού το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλες τις δύο ομάδες ήταν παιχνίδι επαφών. Σκληρών επαφών, έως και αντιαθλητικών. Λογικό ήταν τα αίματα να ανάψουν γρήγορα.

Από τους πρώτους γύρους φάνηκε ότι θα είχαμε δυνατή κόντρα και τα πρώτα χτυπήματα εκτός κανόνων ξεκίνησαν. Μέχρι που φτάσαμε στην έκρηξη και τη σύγκρουση.

Στον 5ο γύρο που βρίσκονταν στην άμμο οι Χρήστος Βασιλόπουλος-Χαριστέας με αντιπάλους τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο-Νάσσο Παπαργυρόπουλος η κόντρα έφτασε σε σημείο άγριου καβγά.

Οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι στην άμμο, ο Χρήστος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον «Πειρατή» και τα πράγματα ξέφυγαν. Παίκτες από τον πάγκο μπήκαν φωνάζοντας ενώ μετά από αρκετή ώρα ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ρόλο πυροσβέστη ηρέμησε την ατμόσφαιρα φέρνοντας κοντά τους δύο κοινούς του φίλους για να λυθεί η παρεξήγηση.