20/11/2018 - 00:44

Η Mel B των Spice Girls σε ροζ σκάνδαλο με βιντεοσκοπημένο «τρίο»

Η 43χρονη τραγουδίστρια των Spice Girls, Mel B βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Στίβεν Μπελαφόντε, γιο του γνωστού τραγουδιστή Χάρι Μπελαφόντε. Ο λόγος δεν είναι μόνο ότι την απατούσε με την νταντά, αλλά κυρίως το γεγονός ότι την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια με άλλες γυναίκες και την βιντεοσκοπούσε.

Με αφορμή το πολύκροτο διαζύγιο, έγινε γνωστό στον Τύπο ότι η ποπ τραγουδίστρια έχει κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της για σωματική βία και έχει ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ο Μπελαφόντε την ανάγκαζε να συμμετέχει σε τρίο με άλλες γυναίκες, όλες διάσημες, και τη βιντεοσκοπούσε χωρίς την συγκατάθεσή της.

Στο βιβλίο της Μέλανι με τίτλο «Brutally Honest», που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια μοιράζεται τα συναισθήματά της όταν ξύπνησε ζαλισμένη ένα πρωί, αφού είχε βιντεοσκοπηθεί παρά τη θέλησή της: «...έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά». Επίσης, περιέγραψε τη σκηνή όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Παραδέχεται, μάλιστα, ότι όταν έφυγε από τον Μπελαφόντε τής είχε αφήσει λιγότερα από 1.000 δολάρια στην τράπεζα.

Η Μελ και ο Μπελαφόντε παντρεύτηκαν το 2007 και στα 10 χρόνια γάμου υπολογίζεται ότι συνευρέθηκαν μαζί τους τουλάχιστον γνωστά 20 ονόματα. Η Daily Mail μάλιστα σε περσινό της δημοσίευμα έλεγε ότι κάποιες είναι πολύ διάσημες, ενώ μία από αυτές είναι γνωστή παρουσιάστρια αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος.

Η Melanie B, είχε δηλώσει στο δικαστήριο, ότι ο δεκαετής γάμος της ήταν εφιάλτης και ότι ο Μπελαφόντε την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει το βιντεοσκοπημένο υλικό online.

Όλα αυτά έρχονται και πάλι στο φως, από την Daily Mail ενώ έχει ανακοινωθεί η περιοδεία των Spice Girls έπειτα από μία δεκαετία, με τις Μέλανι Μπράουν (Mel B), Έμα Μπάντον, Τζέρι Χόρνερ και Μέλανι Τσίσολμ (Melanie C) (και απούσα της Βικτόρια Μπέκαμ) να δίνουν έξι συναυλίες στη Μ. Βρετανία, με αφετηρία το Μάντσεστερ.

πηγή: ethnos