17/02/2019 - 14:15

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει το compact SUV ASX 2020

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το compact SUV ASX 2020 στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί 5 -17 Μαρτίου.

Από το 2009 που παρουσιάστηκε το ASX η πορεία που έχει ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα ανοδική, καθώς έχει πουλήσει σχεδόν 1,32 εκατομμύρια μονάδες σε 90 χώρες. Οι μεγαλύτερες αγορές είναι η Β. Αμερική, η Ευρώπη, η Αυστραλία και η Κίνα. Οι σημαντικότερες αλλαγές στο νέο μοντέλο εστιάζονται στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία. Έτσι εκτός από τη στιβαρότητα και την αντοχή, διαθέτει αναβαθμισμένη και αυθεντική σχεδίαση που δηλώνει δύναμη, καλώντας τους οδηγούς να ακολουθήσουν τα ένστικτά τους και να αναλάβουν νέες προκλήσεις εντός και εκτός δρόμου.

Επίσης, το νέο ASX υιοθετεί μία εξελιγμένη μορφή σχεδιαστικής φιλοσοφίας στο εμπρός τμήμα, όπου ο προφυλακτήρας αγκαλιάζει το κεντρικό προστατευτικό τμήμα και από τις δύο πλευρές. Το καπό γίνεται βαθύτερο, ενώ είναι χαρακτηριστική η διάταξη φώτων LED με τα φλας και τα φώτα ομίχλης στα άκρα του προφυλακτήρα. Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και στο πίσω μέρος, που χρησιμοποιεί φώτα LED (εκτός των φλας) τα οποία εκτείνονται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.